Chinees

Chinees vertalen

Zaken doen in China begint met een gedegen voorbereiding. U kunt niet volstaan met de gedachte, dat 1,3 miljard Chinezen op uw product of dienst zitten te wachten. Het is niet zo simpel om de Chinese markt te veroveren en u zult er dan ook heel veel tijd en energie in moeten stoppen

Goede vertaling

Begin altijd met een goede vertaling als u de Chinese markt op wilt. En ook als u daar al aanwezig bent, dan blijven goede vertalingen essentieel voor het behoud van uw marktpositie. Missers worden rigoureus afgestraft. Bij Vertaalmaar.nl zijn wij u graag van dienst met goede vertalingen Nederlands Chinees of Chinees Nederlands. Maar ook vertalingen naar andere talencombinaties met het Chinees zijn geen probleem voor ons.

Snel en goed

Wij vertalen uw documenten snel en goed en altijd rekening houdend met de Chinese cultuur en gebruiken. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Vraag uw offerte tijdig aan, zodat u er zeker van bent, dat u uw vertaling ook weer op tijd in bezit hebt. Mochten uw documenten te groot zijn om te mailen, dan kunt u WeTransfer gebruiken om ze te verzenden.

chinees