Deens

Deens vertalen

Denen zijn heel snel het Nederlands machtig als ze enige tijd in Nederland wonen of werken. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de profvoetballers, die al na enkele maanden vrij vloeiend Nederlands spreken. Dan hebben wij Nederlanders er heel wat meer moeite mee om Deens te spreken of te schrijven.
Daarom kunt u zich maar beter geen missers veroorloven. Kies voor uw Deense vertaling een professioneel vertaalbureau. Vertaalmaar.nl is u graag van dienst met vertalingen Nederlands Deens of Deens Nederlands. Maar ook andere combinaties met het Deens zijn mogelijk.

Snel en goed

Vertaalmaar.nl zorgt ervoor, dat uw documenten snel en goed worden vertaald, zodat u met een gerust hart uw Deense zakenpartners kunt benaderen. En mocht u denken dat dit ook in het Engels kan, dan raden we dat zeer beslist af. In het buitenland wordt dit opgevat als gemakzucht en daardoor staat u al direct op achterstand.

Diverse vakgebieden

Wij kunnen u van dienst zijn met het vertalen van documenten voor diverse vakgebieden, zoals financiële, juridische, medische en technische branches. Mocht uw vakgebied er niet bij staan, dan is dit geen probleem, want wij vertalen vrijwel alles.

Offerte aanvragen

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. De documenten kunt u bijvoegen of het aantal woorden aan ons doorgeven. In het laatste geval tellen wij de woorden voor u. U ontvangt vrijwel per omgaande een vrijblijvende offerte. Zijn de documenten te groot om te mailen, maak dan gebruik van WeTransfer.

deens