Frans

Frans vertalen

Zo’n 75 miljoen mensen ter wereld spreken Frans als moedertaal. Het komt daarmee op de 14e plaats in de wereld. Het wordt gesproken door 63 miljoen mensen in Frankrijk, 8 miljoen mensen in Canada, 4 miljoen in België (voornamelijk in Wallonië en Brussel) en 2 miljoen in Zwitserland. Voor Frans vertalen zit u goed bij Vertaalmaar.nl.

Frans is nog steeds, ondanks de opkomst van het Engels, een belangrijke taal in het diplomatieke verkeer. Frans is nog altijd één van de officiële talen van de Verenigde Naties. Ook in de Europese Unie speelt het een belangrijke rol, al gaat die relatief achteruit wegens de recente uitbreiding van de Unie. Als taal voor wetenschappelijke publicaties van transnationaal belang is het Frans vrijwel geheel verdrongen door het Engels. Ten opzichte van het Nederlands hebben Fransen 20% meer woorden nodig om zich te uiten.

Frans vertalen naar en vanuit vrijwel elke taal

Hoewel jaarlijks vele honderdduizenden Nederlanders naar Frankrijk op vakantie gaan, vinden de meeste Nederlanders de Franse taal erg moeilijk. Reden te meer om uw documenten te laten vertalen door ervaren en gekwalificeerde vertalers. Vertaalmaar.nl beschikt over specialisten, die ervoor zorgen dat uw vertalingen van hoogwaardige kwaliteit zijn. Ook voor beëdigde vertalingen Frans-Nederlands en Nederlands-Frans zijn wij u graag van dienst. Daarnaast kunt u ook voor combinaties met andere Europese talen bij ons terecht.

Offerte Frans vertalen

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw vertaling Nederlands-Frans of Frans-Nederlands? Mail ons dan het aantal woorden of stuur de documenten mee, zodat wij de woorden voor u kunnen tellen. U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier en uiteraard kunt u ons ook bellen op 070-7531944. Een vertaler kan ongeveer 2.000 woorden per dag vertalen, dus het is altijd verstandig om niet tot het laatste moment te wachten met het indienen van een aanvraag.

frans