Japans

Japans vertalen

De export van Nederlandse goederen naar Japan is aanzienlijk lager dan de import van Japanse goederen naar Nederland. Per saldo verdienen de Japanners zo’n 5 miljard euro meer aan ons. Er is dus nog wel wat werk aan de winkel om onze marktpositie in Japan te versterken en dat begint uiteraard met een goede Japanse vertaling. Vertaalmaar.nl is u graag van dienst om dit voor u te verzorgen. Wij kunnen zonder problemen vertalen van Nederlands naar Japans en van Japans naar Nederlands, maar ook Duits Japans en Engels Japans en omgekeerd zijn geen enkel probleem.

Japanse cultuur

Om handel te kunnen drijven met Japan dient u een goed inzicht te hebben in de Japanse gebruiken en cultuur. Japanners hechten daar zeer veel waarde aan. Een juiste vertaling van uw documenten is een goede start om zaken te doen met Japanse bedrijven of instellingen. Wij helpen u graag daarbij.

Offerte

Wilt u een offerte voor het vertalen van uw documenten? Vraag dit dan tijdig aan. Er zijn veel minder Japanse vertalers, dan bijvoorbeeld Engelse of Duitse. Daardoor is er ook vaak sprake van een langere levertijd. Daarnaast liggen de tarieven voor Japans vertalen ook aanzienlijk hoger dan voor West-Europese talen. Wij verstrekken u graag een geheel vrijblijvende offerte als u ons het aantal woorden in het documenten doorgeeft of als u het document aan ons mailt, zodat wij de woorden voor u kunnen tellen.
Heeft u vragen, dan kunt u ons uiteraard altijd bellen op 070-7531944.

japans