Noors

Noors vertalen

De Noren zelf zijn er na bijna 7 eeuwen wel aan gewend geraakt, dat ze te maken hebben met twee standaardtalen. Voor iemand, die daar niet goed van op de hoogte is, is het beter om deskundige hulp in te roepen bij het vertalen van documenten vanuit of naar het Noors. Vertaalmaar.nl is u hierbij graag behulpzaam. Wij beschikken over deskundige Noorse vertalers, die precies tot uitdrukking weten te brengen wat u bedoelt.

Snelle reactie

Wilt u een offerte aanvragen voor een Noors Nederlandse of Nederlands Noorse vertaling? Of misschien met een andere taal vanuit of naar het Noors? Mail ons dan uw documenten en u ontvangt vrijwel per omgaande een geheel vrijblijvende offerte van ons. Zijn uw documenten te groot om te mailen, maak dan gebruik van de snelle en beveiligde verbinding van WeTransfer. Wij tellen het aantal woorden in uw documenten softwarematig en zenden u daarna direct de offerte en levertijd.

Beëdigde vertaling

Ook voor een beëdigde vertaling van het Noors naar het Nederlands of van het Nederlands naar het Noors kunt u bij Vertaalmaar.nl terecht. Weet u niet zeker of u een beëdigde vertaling nodig heeft? Informeer dan even bij de instantie waarvoor de vertaling is bedoeld. Een beëdigde vertaling is duurder dan een normale vertaling. Als het niet nodig is, is het dus zonde van uw geld.

noors