Pools

Pools vertalen

Alhoewel de toestroom van Poolse (seizoen)arbeiders de laatste tijd wat overschaduwd wordt door de komst van Bulgaren en Roemenen, zijn er toch nog steeds veel Polen die in Nederland werk vinden. Daardoor is ook de vraag naar vertalingen Pools Nederlands en Nederlands Pools toegenomen. Veel Polen, die hier werken, worden door hun werkgevers op de hoogte gehouden met nieuwsbrieven in het Pools. Wilt u verzekerd zijn van een snelle en goede Poolse vertaling? Neem dan contact op met Vertaalmaar.nl.

Deskundige vertalers

Wij beschikken over deskundige (native) vertalers, die uw documenten op de juiste manier kunnen vertalen van het Pools naar het Nederlands of van het Nederlands  naar het Pools. Ook Pools in combinatie met andere talen is bij Vertaalmaar.nl mogelijk.

Beëdigde vertaling

Hebt u een beëdigde vertaling nodig? Ook dat is geen enkel probleem. In dat geval wordt uw vertaling verzorgd door een vertaler, die is beëdigd door een Nederlandse rechtbank. De vertaling wordt met het brondocument en de verklaring en het stempel van de vertaler aan elkaar gehecht. In sommige gevallen kan ook nog een apostille nodig zijn. Die kunt u zelf afhalen bij de griffie van een Nederlandse rechtbank. De beëdigde vertaling dient u dan mee te nemen. Het afhalen van een apostille mag ook door iemand anders gebeuren.

pools