Portugees

Portugees vertalen

U zou het misschien niet verwachten, maar er zijn meer dan 220 miljoen mensen, die het Portugees als moedertaal hebben. Natuurlijk in Portugal zelf, maar ook in Brazilië (Braziliaans-Portugees), diverse Afrikaanse landen en de voormalige Portugese kolonie Macau, dat nu Chinees grondgebied is. Toch is de vraag naar Portugees vertalen minder dan die voor andere West-Europese talen. Misschien komt dit, omdat de handel met Portugal minder is. Desondanks is de Nederlandse export naar Portugal wel aanzienlijk hoger dan de import.

Juiste vertaler

Vertaalmaar.nl heeft altijd de juiste (native) vertaler Portugees Nederlands of Nederlands Portugees voor u. Als u een beëdigde vertaling nodig hebt, dan is dat ook geen enkel probleem. Wij zijn u op alle vakgebieden graag  van dienst.

Offerte

Wilt u een offerte ontvangen voor het vertalen van uw documenten? Mail dan het aantal woorden van de documenten. Kunt u de woorden niet zelf tellen (bijvoorbeeld om het een pdf is), dan kunt u de documenten mailen. Wij tellen de woorden dan softwarematig voor u, waarna u direct een offerte ontvangt.
Mocht het niet lukken om de documenten te mailen, omdat ze te groot zijn, maak dan gebruik van WeTransfer. De documenten worden dan verzonden met een snelle en beveiligde verbinding. Zodra u de opdracht hebt bevestigd, starten wij de vertaling en wordt die binnen de afgesproken tijd afgeleverd.

portugees