Russisch

Russisch vertalen

De handelsrelatie met Rusland is door de Oekraïne-kwestie en het neerhalen van de MH17 behoorlijk onder druk komen te staan. Diverse producten worden door de Russen geboycot en kunnen niet meer worden uitgevoerd. De uitvoer naar Rusland is in 2015 en 2016 met ongeveer een kwart gedaald ten opzichte van 2013. Desondanks is Rusland nog steeds een belangrijke handelspartner en ongetwijfeld breken er ooit weer betere tijden aan.
Voor het vertalen van uw documenten van het Nederlands naar het Russisch en van het Russisch naar het Nederlands wilt u natuurlijk kunnen vertrouwen op deskundige vertalers. Bij Vertaalmaar.nl kunt u dat. Wij hebben voor al uw opdrachten een geschikte vertaler voor u.

Vakgebieden

Voor vrijwel alle vakgebieden kunnen wij u van  dienst zijn. Of dit nu financieel, juridisch, medisch, technisch of iets anders is. Het moet al gek gaan als wij een document ontvangen van een vakgebied, waarvoor we nog nooit een vertaling hebben gemaakt. U kunt er op vertrouwen dat wij u, op basis van onze jarenlange ervaring, zullen voorzien van een juiste vertaling.

Offerte

Wilt u eerst een offerte ontvangen voor het vertalen van uw documenten? Dat is geen enkel probleem. Mail ons de documenten en u ontvangt vrijwel per omgaande een vrijblijvende prijsopgave van ons. Alle documenten, die aan ons worden toegezonden, worden strikt vertrouwelijk behandeld.
Het kan voorkomen, dat de documenten die u wilt verzenden, te groot zijn om te mailen. In dat geval is WeTransfer een heel makkelijk en betrouwbaar alternatief.  Zodra wij de documenten hebben gedownload, ontvangt u een mailtje van WeTransfer. U kunt daardoor precies zien hoe de stand van zaken is.

russisch