Spaans

Spaans vertalen

Ook voor Spaans vertalen zit u goed bij Vertaalmaar.nl. Alle vertalers Nederlands-Spaans en Spaans-Nederlands beschikken over een ruime ervaring. Maar natuurlijk zijn er ook nog vele andere combinaties met het Spaans denkbaar. Voor uw specifieke vakgebied zetten wij ook altijd een gespecialiseerde vertaler in. We werken uitsluitend met professionals. U bent dan ook altijd verzekerd van een perfect verzorgd eindresultaat, wat uw vertaalopdracht ook is.

Daarnaast vertalen en redigeren wij uw teksten ook graag. Hierbij kunt u denken aan het bewerken van een tekst in een folder, brochure of advertentie. Bovendien zijn wij u graag van dienst voor het vertalen van websites. Ook staan wij voor u klaar voor het verzorgen van een beëdigde vertaling van officiële documenten. Dit zijn bijvoorbeeld documenten uit openbare registers en van de burgerlijke stand, notariële stukken, diploma’s en accountantsverklaringen.

Offerte Spaans vertalen

Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw vertaling Nederlands-Spaans of Spaans-Nederlands? Als u ons het document of het aantal woorden mailt, krijgt u vrijwel per omgaande een geheel vrijblijvende offerte. U kunt ook bellen naar 070-7531944.

spaans