Vraag en antwoord

Vraag en antwoord

Wie zijn jullie?

Een vertaalbureau in Den Haag, dat onderdeel is van Vertaalbureau Tongo. Wij verzorgen uw vertaling tot in de details. Vertaalwerk is meer dan alleen woorden in een andere taal omzetten: inzicht en gevoel voor het onderwerp en de taal zijn onmisbaar. Met meer dan 400 vertalers in binnen- en buitenland en jarenlange ervaring zijn wij als geen ander in staat deze eigenschappen op een snelle en efficiënte manier toe te passen.

Wat voor teksten kunnen jullie vertalen?

In principe alles in vrijwel alle talencombinaties: brieven, websites, boeken, brochures en verhalen. Maar ook beëdigde juridische vertalingen, contracten en andere zakelijke documenten op academisch niveau. Ook werkzaamheden waar rekening gehouden moet worden met vormgeving en indeling vallen onder ons werkgebied.

Wat zijn de kosten?

Vanwege onze unieke marktpositie zijn onze tarieven altijd zeer scherp. Het exacte prijskaartje van een opdracht is geheel afhankelijk van de taal, het soort tekst en hoe snel u het werk opgeleverd wilt hebben. Door een offerte aan te vragen heeft u binnen enkele minuten een kostenindicatie.

Wat houdt de ‘no-cure no-pay’ garantie die jullie aanbieden in?

Wij willen er zeker van zijn dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Indien u binnen 24 uur na het ontvangen van een tekst aangeeft, dat deze niet naar wens, laten wij dat corrigeren door een andere vertaler. Bent u dan nog niet tevreden, dan compenseren wij u (afhankelijk van de ernst van de fouten) tot maximaal 100% van uw factuur.

vraag en antwoord