Zweeds

Zweeds vertalen

Voor het vertalen van documenten van Zweeds naar Nederlands of Nederlands naar Zweeds kunnen wij u in vrijwel elk vakgebied van dienst zijn. Of het nu gaat om een handelscontract, een hypotheekakte, een technische handleiding of een rijbewijs. Wij vertalen het zowel voor bedrijven als voor particulieren.  De Zweedse taal is zeker niet gemakkelijk. Dit komt mede, doordat er in het verleden allerlei toevoegingen vanuit het Duits, Latijn, Engels en zelfs Nederlands zijn bijgekomen. De toonaccenten in de Zweedse taal zijn cruciaal. Een verkeerde toon kan zo maar leiden tot een hele andere betekenis.

Ook beëdigde vertalingen

Ook met een beëdigde vertaling Zweeds Nederlands of Nederlands Zweeds helpen wij u graag. De vertaling wordt dan verzorgd door een vertaler, die is beëdigd door een Nederlandse rechtbank. Dit komt tot uiting door een stempel en een verklaring van de vertaler, die aan het brondocument en de vertaling worden gehecht. Een beëdigde vertaling is duurder dan een normale vertaling. Daarom is het de moeite waard om even te informeren bij de instantie waarvoor de vertaling is bedoeld. Als u geen beëdigde vertaling nodig heeft, kunt u zich onnodige kosten besparen.

Snelle prijsopgave

Als u een offerte bij ons aanvraagt, ontvangt u vrijwel per omgaande een geheel vrijblijvende prijsopgave. Om die te maken hebben wij het aantal woorden in uw document nodig. Voor elke vertaling is de woordprijs namelijk de basis voor het uiteindelijke totaalbedrag. Met andere woorden: als uw brondocument 2000 woorden bevat en de woordprijs voor een bepaalde taal is € 0,15, dan wordt het totaalbedrag € 300,00 excl. BTW.  Het aantal woorden in het te vertalen document is bij ons dus bepalend voor de prijs. Voor kleinere documenten hanteren wij altijd een minimum aantal woorden voor 150 voor een normale vertaling en 200 woorden voor een beëdigde vertaling.

zweeds